Registrovaný účet je zásada bezpečné investice

Legislativa vyžaduje provádět investice pouze z ověřených bankovních účtů.

Každý investor, který hodlá zhodnotit své peníze investicí do zajištěných úvěrů na nemovitosti v platformě ROIER, musí provést převod svých prostředků z ověřeného bankovního účtu. Jde o běžnou praxi, kterou vyžadují všechny seriózní investiční platformy. 

Základním předpokladem pro ověření vašeho bankovního účtu je, že daný účet je vedený přímo na jméno konkrétního investora. Jde o legislativní požadavek, jehož účelem je předcházet praní špinavých peněz. Každý investor zároveň s registrací svého účtu prohlašuje, že peníze nepocházejí z nelegální činnosti. 

Při každé nové investici je tedy potřeba dát si pozor, že peníze posíláte ze svého registrovaného účtu. Rozhodně ale nemusíte mít obavu, že byste při použití „nesprávného“ účtu o své peníze jakkoliv přišli. V takovém případě by ROIER platbu poslal bez odkladu zpět a pro úspěšnou investici by bylo převod nutné opakovat z vašeho registrovaného účtu.

Zajímá vás, zda je váš účet korektně ověřený? Tuto informaci si můžete kdykoliv zjistit po přihlášení do svého investičního profilu zde

  1. Po přihlášení navštivte sekci Můj ROIER
  2. Klikněte na Můj profil
  3. Nyní uvidíte svůj ověřený bankovní účet

Pokud byste kdykoliv v budoucnu potřebovali svůj bankovní účet změnit, neváhejte nám napsat na office@roier.cz a vše s vámi vyřešíme. 

Věděli jste, že krom bankovního účtu je ze zákona povinné ověřit také totožnost investora? Tento proces probíhá pouze jednou po založení nového investorského profilu. Návod, jak na to, najdete zde.

Všechny články