První přihlášení: Jak ověřit nově registrovaný profil

Při prvním přihlášení uvidíte v horní části obrazovky informaci o nutnosti ověřit totožnost.

Pro své první přihlášení využijte tuto přihlašovací stránku:

Přihlášení najdete vpravo nahoře

Zadejte svůj e-mail a heslo

Po zadání vašeho e-mailu a hesla vám bude automaticky zaslaný SMS kód pro dvoufázové ověření. Jakmile zadáte SMS kód a kliknete na tlačítko Přihlásit se, dostanete se do své klientské sekce.

Vyplnění SMS kódu

Při prvním přihlášení uvidíte v horní části obrazovky následující informaci o nutnosti ověřit vaši totožnost. Je to z toho důvodu, že veškeré investiční služby musí podle zákona znát totožnost svých klientů.

Ověření totožnosti investora

Po kliknutí na Ověřit svou totožnost budete mít dvě možnosti, jak ověření provést. První a uživatelsky velmi přívětivý způsob je použít kameru vašeho počítače. Tuto službu pro nás zajišťuje služba idGuard od renomované společnosti Unicorn.

Možnosti ověření totožnosti

Druhý způsob je vyplnit vaše údaje ručně.

První krok ručního ověření

V prvním kroku ověření identity budete vyplňovat své osobní údaje, adresu, bankovní spojení pro výplatu vaší renty a souhlasy spojené s užíváním aplikace ROIER.

Ve druhém kroku nahrajete fotografie vašeho dokladu totožnosti z obou stran. Může jít o občanský průkaz, řidičský průkaz, cestovní pas nebo zbrojní průkaz.

Nahrání dokladu totožnosti

Po zpracování vašeho dokladu dojde k automatickému vygenerování smlouvy mezi platformou ROIER (Bedby s.r.o.) a vámi. Ve smlouvě již uvidíte vaše zadané údaje. Tuto smlouvu můžete stvrdit pomocí SMS podpisu.

Takto ověřený profil bude připravený k investování.

V další části se podíváme na to, jak realizovat vaši první investici. Pokud vás zajímá proces registrace, klikněte sem.

Všechny články