Vítejte u Tajné Stránky Ondřeje Slačálka

Představujeme vám Tajnou Stránku, nejnovější projekt na naší platformě ROIER, do kterého můžete právě teď investovat.

Chcete vědět, čím je Tajná Stránka výjimečná a kdo za ní stojí? 

Už samotný název Tajná Stránka vzbudí zvědavost a zaujme na první pohled. Za projektem stojí úspěšný  manažer a podnikatel Ondřej Slačálek, pod jehož taktovkou vznikla už v minulosti řada zajímavých projektů jako např. Opravená tvrz, Přátelský pivovar Malešov nebo Malešov Camp.

Název byl vlastně jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli tento projekt realizovat. Je to jednoduché, nemovitost se nachází v osadě jménem Tajná v obci Stránka, takže pojmenovat tento projekt stejně se opravdu nabízelo. U úspěšných projektů tohoto typu je to jedna z hlavních věcí. Výborný název je geniální marketingový nástroj pro projekty, obzvláště když je jejich cílem přinést speciální zážitek.

Tento projekt máme společný s kolegyní Lenkou Vilínkovou. Ta přišla s nápadem najít zajímavé nemovitosti k rekonstrukci pro bydlení. Já mám historicky zkušenosti s nemovitostmi i ubytováním všeho druhu, takže jsem neváhal. Po relativně krátkém hledání jsme narazili na toto místo a jak celý objekt, tak jeho jméno se nám moc zalíbily.  

Základem byly předchozí pozitivní zkušenosti a spolupráce s Davidem Bystrzyckým a Petrem Krajíčkem. Zároveň vnímám obrovský problém s financováním nových projektů na současném trhu.  Konkrétně mám na mysli velkou nepružnost ze strany bank, kde bohužel nemyslí podnikatelsky vstřícně. V ROIERu tomu bylo naopak, chovali se ke mně vstřícně a veškeré překážky se snažili řešit a na rozdíl od banky hledat cestu, jak to půjde, ne jak to nepůjde. Líbí se mi, jak ke klientům a investicím tým ROIERu přistupuje a jak mají takzvanou „can do attitude“. 

V současnosti mám jeden úvěr přes NaFirmy.cz na pivovar, který je již skoro zaplacený. Dále mám další bankovní úvěry různého typu a také jsem v minulosti financoval své projekty přes prodej akcií – vytvořil jsem s.r.o., kterou jsme přeměnili na akciovou společnost a akcie následně prodávali.

Objekt bude mít 6-7 apartmánů, z toho 2 větší apartmány pro rodiny. Také společnou kuchyň, společný prostor, wellness, vířivku, saunu a velkou zahradu s venkovní kuchyní. 

Mimo jiné například pivovar, úklidovou firmu, mám zkušenosti ve start-upech, s nemovitostmi a rekonstrukcemi. A mám za sebou i další podnikatelské aktivity. 

No jasně, mám dokonce jednu již rozjednanou věc, o které pochopitelně ještě nemůžu říct více. Dále se plánuji pohybovat kolem Malešova a rozšiřovat nabídku místního ubytování, gastronomických služeb, soustředit se na firemní eventy, catering a další příležitosti, které se mi naskytnou. 

Ano, napadlo mě už rovnou i co. Ale o tom třeba příště 😊.  

Investujte do Tajné Stránky i našich dalších projektů ZDE.

Všechny články