ROIER získal licenci České národní banky

Díky licenci ČNB pro crowdfundingové investování budeme investorům moci nabídnout ještě více příležitostí a možnost přímého investování s vysokým zhodnocením a

Díky licenci ČNB pro crowdfundingové investování budeme investorům moci nabídnout ještě více příležitostí a možnost přímého investování s vysokým zhodnocením a zajištěním investice nemovitostí. Držitelem licence je společnost ROIER Invest, s.r.o.

Jaké výhody získání licence přinese investorům?

Ještě větší bezpečí. Díky licenci teď můžeme fungovat pod dohledem ČNB a s jasnými pravidly platnými v celé EU a jsme povinni dodržovat standardy dané pro crowdfunding.

Více investičních příležitostí. Již brzy nabídneme investorům mnohem větší škálu různorodých projektů a příležitostí k investování.

Sekundární investování. Představíme možnost přímého prodeje a nákupu investic mezi investory navzájem.

Co se změní a co zůstává stejné?

Dosud ROIER nabízel investování prostřednictvím tzv. participací na úvěrech. Licence ČNB nám umožní přejít na crowdfundingový model, který přináší přímý vztah mezi investorem a financovaným subjektem tak, jak to ČNB a legislativa požaduje. Na bezpečnosti, prověřování a zajištění investic se nic nemění, stejně tak jako na samotném procesu investování.

Přechod na crowdfunding se neodehraje ze dne na den. V následujících týdnech budeme investory informovat o tom, jaké kroky je potřeba udělat, aby nadále mohli na ROIERu investovat. Investoři nyní stále mohou investovat ve stávajícím módu a také na současných investicích se nic nezmění, a to až do konce sjednané doby jejich trvání.

Nový web i aplikace s investiční peněženkou

V blízké době spustíme nový přehlednější a informacemi nabitý web i webovou aplikaci, jejíž součástí bude investory poptávaná peněženka, která umožní jednodušší investování i re-investování výnosu, a spousta dalších nových funkcionalit.

Všechny články