Jak provést svou první investici na platformě ROIER

Máte hotovou registraci a váš účet byl úspěšně ověřen? Pak vám nebrání nic v tom, abyste provedli svou první investici a začali zhodnocovat své peníze.

Máte hotovou registraci a váš účet byl úspěšně ověřen? Pak vám nebrání nic v tom, abyste provedli svou první investici a začali zhodnocovat své peníze.

Pro zobrazení veškerých podrobností o investičních portfoliích, které jsou aktuálně k dispozici, je potřeba se přihlásit. Pokud ještě nemáte hotovou registraci, pokračujte tudy.

Po přihlášení do svého investičního účtu najdete na hlavní stránce aplikace nabídku aktuálních investičních příležitostí. Ta portfolia, která jsou označená pruhem FINANCOVÁNO, jsou již uzavřená a svým investorům už generují pravidelnou rentu. Pro novou investici je třeba zvolit otevřené portfolio označené pruhem s příslušnou výší úroku či OTEVŘENÉ PORTFOLIO

Aktuální investiční příležitosti

Klikněte na podrobnosti a dozvíte se detailní informace o financovaných nemovitostech včetně toho, která znalecká společnost prováděla odhad. Interaktivní mapa pak zobrazuje přesnou polohu nemovitostí:

Poloha financované nemovitosti

To nejdůležitější vás ale čeká, pokud budete scrollovat níže k parametrům investice. Na stavovém řádku uvidíte aktuální míru financování portfolia jinými investory: 

Míra zafinancování portfolia

V investiční kalkulačce pak snadno zjistíte, kolik vám bude vaše investovaná částka měsíčně vydělávat i jaký bude roční a celkový výnos. Potažením na ose financí si nastavte částku, kterou chcete investovat:

Investiční kalkulačka

Po kliknutí na tlačítko INVESTOVAT uvidíte rekapitulaci investice, kterou stále můžete upravit nebo úplně odebrat:

Rekapitulace investice

Pokud s parametry takto nastavené investice souhlasíte, stačí kliknout na tlačítko Závazně potvrdit investici:

Potvrzení investice

Následně začne běžet lhůta 5 pracovních dnů, během kterých je potřeba převést peníze určené pro investici na účet ROIERu. Nezapomeňte vyplnit i variabilní a specifický symbol, díky nimž spárujeme investici s vaším účtem. Platbu lze provést také bezpečně pomocí QR kódu:

Platba pomocí QR kódu 

Od této chvíle se vám vybrané portfolio označí štítkem Čekáme na platbu. Jakmile k nám vaše investiční prostředky dorazí, označíme vaše portfolio zeleně a nově ho budete moci najít v sekci Můj ROIER - Moje portfolio. 

Čekání na platbu

Od následujícího měsíce po obdržení vaší investované částky získáte svou první rentu, a ta vám bude pravidelně chodit každý měsíc po celou dobu úročení investice.

Všechny články