Investice do Zeleného města: Obnova tradice v Ostravě

Když se řekne Ostrava, možná si představíte průmyslové město plné oceli a dolů. V srdci tohoto města se rodí něco úplně jiného. Poznejte projekt Zelené město.

Když se řekne Ostrava, možná si představíte průmyslové město plné oceli a dolů. V srdci tohoto města se rodí něco úplně jiného. Projekt Zelené město, vedený společností SPV Assetly Real Estate III. s.r.o., se snaží vytvořit moderní a udržitelnou čtvrť, která je oázou zeleně a klidu. Pokud hledáte investiční příležitost, která kombinuje inovativní přístup, ekologii a zkušený tým, Zelené město je investicí pro vás.

Moderní koncept s historickým dotekem

Zelené město není jen obyčejný developerský projekt. Cílem je oživit starou čtvrť s více než 70letou historií. Celý záměr zahrnuje 24 bytových domů v jedné lokalitě a je navržen tak, aby splnil požadavky moderního bydlení a zároveň zachoval starobylý šarm. Vzrostlé stromy, travnaté plochy a více než 80 % zeleně z celkové zastavěné plochy vám zajistí pocit, že jste daleko od městského shonu. Nyní se jako investoři můžete zapojit do první etapy projektu.

Udržitelné a ekologické

Jednou z největších předností projektu je jeho zaměření na udržitelné technologie ve stavebnictví. Nejen že to znamená šetrnost k životnímu prostředí, ale také ekonomickou výhodnost pro budoucí obyvatele. Společnost SPV Assetly Real Estate III. s.r.o. pomocí moderních technologií a inovativních přístupů vytváří nemovitosti, které jsou krásné, funkční a zároveň šetrné k přírodě.

Proč investovat do Zeleného města?

Zelené město má atraktivní podnikatelský záměr, výhodnou lokalitu v blízkosti centra  Ostravy a zkušený realizační tým. Za projektem stojí úspěšný podnikatel Jozef Bardík, který má za sebou úspěšné podnikatelské počiny nejen v Evropě, ale také ve Spojených arabských emirátech a Indii. 

Co přinese první etapa?

Finance z první investiční etapy společnost využije na nákup nemovitostí, které budou následně rekonstruovány a přeměněny v moderní bytové jednotky. Tento krok otevře cestu k dalším dvěma etapám, které se budou věnovat detailní rekonstrukci a finálním úpravám. Vstupte do světa Zeleného města a staňte se součástí tohoto výjimečného projektu.

Všechny články